Sign In

Laat jouw woning geld verdienen voor jou, zonder kopzorgen

Jij wil een passief inkomen genereren met je woning. Slim! Toch houden kopzorgen je tegen. Woon je toeristisch genoeg? Wil jij je woning tijdens weekends en vakantieperiodes delen met gasten? En wat met alle horrorverhalen? Verhuurplatformen zoals Airbnb zijn een geweldige manier om zonder veel inspanning een extra inkomen te vergaren, maar ze zijn niet voor iedereen weggelegd.

Via Meeting-out verhuur je zorgeloos (een deel van) jouw woning aan bedrijven voor vergaderingen Je verdient minstens evenveel, en dat terwijl je zelf aan het werk bent.

Zo zet je jouw locatie online

Om je advertentie online te zetten, dien je eerst een account aan te maken. Klik op ‘Sign in’ in het menu en volg de stappen om je te registreren.

Neem live-action foto’s die in beeld brengen hoe een meeting of workshop er op jouw locatie aan toe kan gaan. Nodig familie of vrienden uit, doe een workshop na, ga samen in vergadermodus… En vergeet daarbij je bijzondere voorzieningen niet in beeld te brengen. Pak bijvoorbeeld uit met je flipchart en breng dat fancy scherm in beeld. 3, 2, 1, actie!

Voeg je foto’s toe aan je advertentie en kies de beste om uit te lichten.

Stap nu in als verhuurder en krijg een professionele fotograaf over de vloer. Ontdek hier alle early-bird voordelen.

Schep de juiste verwachtingen met een duidelijke beschrijving en maak de tekst aantrekkelijk om te lezen. Lijst zeker de voorzieningen op die belangrijk zijn voor een meeting. Denk daarbij aan parkeergelegenheid, het aantal beschikbare monitors, de beschikbare ruimtes…

Word nu verhuurder en krijg hulp van een professionele copywriter om je advertentie te schrijven. Ontdek hier alle early-bird voordelen.

Jij bepaalt zelf hoeveel je vraagt voor je meet-out locatie. Hou daarbij wel rekening met het volgende: 

  • Met een juiste prijs trekt je gasten aan en verhoog je jouw inkomsten. Zorg dus voor een gangbaar tarief in overeenstemming met met de locatie en voorzieningen die je aanbiedt.
  • Wij geven een richtprijs mee van €200 voor een halve dag en €350 voor een volledige dag. 
  • Reken op 20% service fee en maximum 20% belastingen. Verhuur je jouw locatie aan €200? Dan hou je achteraf ongeveer €136 netto over. Lees hier meer over het belastingbeleid.
Word nu verhuurder en verhuur je eerste 10 meetings aan 0% service fee i.p.v. 20%. Ontdek hier alle early-bird voordelen.

Stel je beschikbaarheden correct in zodat je meteen de gewenste reserveringen krijgt. 

  • Bepaal zelf of je halve of volle dagen wil verhuren.
  • Zorg er telkens voor dat je gasten ongestoord en privé kunnen vergaderen. Is jouw meet-out locatie in je eigen woning? Dan ben je niet thuis tijdens hun reservering.

Zo eenvoudig kan verhuren zijn

Eens een bedrijf bij jou een boeking maakt, bevestig jij de reservering in een muisklik. Goed om weten: alle bedrijven die willen huren, worden eerst door ons gecontroleerd en erkend.

Met een minimale voorbereiding krijg je jouw meet-out locatie snel up and running. Is alles proper? Werkt de wifi en ligt de sleutel klaar? Je ziet, een paar checks en you’re set!

Toch bang om iets over het hoofd te zien? Ontdek hier al onze tips of download meteen de checklist.

Zorg ervoor dat je gasten ongestoord kunnen vergaderen. Ben je zelf aan het werk, perfect! Ben je toch thuis, zorg dat je jou kan afzonderen.

Maandelijks ontvang je jouw inkomsten op je rekening. Dat is echt minimum effort voor maximum return.

Goed om weten:

INSPIRATIE I Zij gingen je voor