Sign In

Vergaderen in het Hart van de Ardennen

Manhay, Belgium

In het hart van de Ardennen, omgeven door weelderige natuur, vind je een moderne vergaderplek die een rustige en inspirerende setting biedt voor vergaderingen tot 10 personen.

Wat kun je verwachten?

  • Moderne Vergaderplek: Deze ruime locatie biedt een eigentijdse ambiance en comfort voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten.
  • Volledig Uitgeruste Faciliteiten: Deze vergaderplek is voorzien van moderne apparatuur en faciliteiten om aan al je vergaderbehoeften te voldoen.
  • Natuurlijke Ontspanning: De eigen tuin van circa 1.800 vierkante meter, het buitenterras van 25 vierkante meter en de grote vuurschaal met zitbank zijn perfect voor ontspanning en informele gesprekken in de buitenlucht.
  • Verkenning van de Natuur: Ontdek de schoonheid van de omgeving met verschillende wandelpaadjes die naar het beekje in de vallei leiden.
  • Handige Voorzieningen: Naast een laadpaal voor elektrische voertuigen biedt deze locatie een ontspanningsruimte met diverse entertainmentopties en afsluitbare fietsenberging met praktische voorzieningen.
  • Betoverende Natuur: Geniet van een panoramisch uitzicht over de groene vallei en laat je inspireren door de prachtige omringende natuur.

Location

Add Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Service
Value for Money
Location
Cleanliness

Booking

Extra Services 0
Guests 1
Guests
Login to Book

Added By Admin