Sign In

Laat jouw woning geld verdienen voor jou, in 3 stappen Via Meeting-out verhuur je zorgeloos een deel van jouw woning aan bedrijven voor vergaderingen (bv. woonkamer, pool house, bijhuis,...). Je verdient terwijl je zelf aan het werk bent. En wij begeleiden jou in 3 stappen:

15 min bellen

We leggen Meeting-out uit en beantwoorden je vragen in een kort gesprek. Kan je niet wachten? Onderaan vind je al een aantal FAQ's.

Gratis fotoshoot

Wij komen langs met onze fotograaf voor gratis live-action foto's die de vergadermogelijkheden van jouw ruimte vastleggen.

Verhuren zonder fee

Onze copywriter beschrijft jouw locatie en we plaatsen deze online. De eerste 10 boekingen zijn gratis - dat betekent 0% fee.

Laat jouw gegevens na en we contacteren jou

INSPIRATIE I Zij gingen je voor

Veelgestelde vragen

Ja, het adverteren van je ruimte op Meeting-out is volledig gratis. We hanteren een servicekost van 20% per boeking, waarmee we een breed scala aan bedrijven aantrekken om jouw locatie te huren. Goed nieuws: de eerste 10 boekingen zijn vrij van servicekosten! Bovendien zijn er nog andere voordelen als early bird. 

Je verhuurt je locatie aan professionele bedrijven, dus het risico is minimaal. Als er toch iets misgaat, staat het Meeting-out team klaar om te helpen!

Niets. Je betaalt alleen een servicekost als je je ruimte verhuurt. Wij ondersteunen je bij elke stap en je verhuurt aan professionele bedrijven.

Jij bepaalt zelf de prijs voor je ruimte. We kunnen je helpen met prijsadvies om meer boekingen aan te trekken en je inkomsten te verhogen. Houd rekening met 20% servicekosten en maximaal 20% belastingen. Als je bijvoorbeeld je locatie verhuurt voor €200, houd je netto ongeveer €136 over.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, kunnen jouw inkomsten tot 20% belast worden. Lees hier meer over hoe je in België belast wordt.

Nee, de voorbereiding op een boeking is beperkt. Zorg ervoor dat alles schoon is, de wifi werkt, en een tweede scherm klaarstaat – dat is alles! Hier vind je de meeting checklist. 

Je inkomsten worden maandelijks op je rekening gestort. Denk eraan:Je inkomsten zijn de huurprijs min 20% servicekosten.

Nee, wij regelen BTW, facturatie, betalingen, en catering, dus Meeting-out is een ideale manier om als particulier passief inkomen te genereren.

Nee, bedrijven bestellen dranken en eventueel eten rechtstreeks via ons platform. Wij leveren deze bestellingen vóór de vergadering. Het enige dat je moet doen, is ervoor zorgen dat alles koel is en klaar voor gebruik. We doen dit om jou te ontlasten, maar ook om de belastingen zo laag mogelijk te houden. Als je zelf drank zou voorzien, zou dit onder de horecawetgeving vallen.