Sign In

Vergaderen met zicht op zee, in Koksijde

Paardevissersweg 3, Koksijde, België

Vergaderen met zeezicht, op een ronde zitbank en tafel met cosy kussens.

Tijdens de pauze kan je neer ploffen in onze design klassieker “de togo zetel of de eams lounge” en genieten van een kopje koffie uit onze koffiecorner of in slechts 150 stappen sta je met je voeten in het zand. Voor een frisdrankje of het bereiden van een zakenlunch kan je gebruik maken van onze goed uitgeruste keuken (met vaatwas, koelkast, combi-oven en inductie kookplaat). Verder kan u ook genieten van een aperitief uit onze bar. We bieden het assortiment aan van Boury Bottled (gin, likeur, bier en een selectie van witte en rode wijn).

Dit appartement werd ingericht door ons maatwerkbedrijf WAELES te Diksmuide en telt zeker als visitekaartje. We staan garant voor afwerking van een hoogstaand niveau. Er werd gekozen voor natuurlijk materialen zoals essenfineer, natuursteen, mortex en enkele design klassiekers als los meubilair die zorgen voor een rustige uitstraling. Ook het servies en de accessoires trekken we door in dezelfde lijn.

U kan de QR code scannen voor gratis WiFi gebruik. Boven de gashaard, die voor de nodige sfeer en gezelligheid zorgt in de winter, is er een 55 inch smart tv met beugel aanwezig, ideaal voor uw presentaties. Een leuk muziekje op de achtergrond kan indien u koppelt met de sonos box.

Verder bieden wij 2 Privé parkeerplekken aan op het terrein. Er is ook parkeer gelegenheid in de straat en een grote parking op 150m vlakbij de zee. De tramhalte stopt voor de deur en de verbinding is vlot vanaf de afrit Nieuwpoort, gezien u niet door het centrum hoeft te rijden.

De buurt is eerder rustig, maar alles is binnen handbereik.

Op dezelfde verdieping in dit gebouw bieden wij ook groenendijk acht aan met een capaciteit van 4 personen. Deze locaties kunnen samen gehuurd worden indien gewenst.

Service Categories

Location

Add Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Service
Value for Money
Location
Cleanliness

Booking

Time Slots
No slots for this day
Extra Services 0
Guests 1
Guests
Login to Book

Added By Marie Bossuyt