Sign In

Vergaderparadijs Westouter: Waar Natuur en Brainstorm samenkomen

Eendepoelstraat 2, Westouter 8954 Heuvelland, België

In het pittoreske Westouter, omringd door de adembenemende natuur van het Heuvelland en vlakbij de Franse grens, ligt een vergaderlocatie die zowel ruimte als sfeer biedt. Deze locatie, ontworpen voor groepen tot 24 personen, combineert moderne voorzieningen met de rust en schoonheid van de natuur.

Wat kun je verwachten?

  • Capaciteit: Een ruime setting die comfortabel plaats biedt aan 24 personen, ideaal voor grotere vergaderingen of brainstormsessies.
  • Technologie: Uitgerust met wifi, een beamer, Apple TV, Google Chromecast en een flipchart om je presentaties en sessies soepel te laten verlopen.
  • Ontspanning: Tussen de sessies door kun je je vaardigheden testen met tafelvoetbal, darts of een spelletje pétanque.
  • Diverse Zitgedeeltes: Of je nu wilt ontspannen rond de haard in de comfortabele zetels, brainstormen aan de vijver, of verzamelen rond de vuurschaal in de tuin, er zijn tal van plekken om samen te komen en ideeën te delen.
  • Parkeren: Met 10 gratis parkeerplaatsen en een laadpaal met een type 2-stekker, is parkeren eenvoudig en handig.
  • Natuurlijke Omgeving: Gelegen te midden van het prachtige Heuvelland, biedt deze locatie een rustige en inspirerende achtergrond voor je vergaderingen.

Groot in capaciteit, maar met een gezellige sfeer die uitnodigt tot creativiteit en samenwerking. Deze locatie in Westouter is de perfecte plek voor teams om zich te verbinden, te brainstormen en te groeien te midden van de natuur.

Location

Add Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Service
Value for Money
Location
Cleanliness

Booking

Extra Services 0
Guests 1
Guests
Login to Book

Added By Admin