Sign In

Elegante Belle-Époque vergaderplek aan de kust (Blankenberge)

Malecotstraat 10, 8370 Blankenberge

Op een steenworp afstand van het sprankelende strand van Blankenberge, ligt een zorgvuldig gerenoveerde belle-époque-woning, die de tijdloze elegantie van het verleden combineert met de moderne gemakken van vandaag. Deze locatie, met de zilte zeelucht op de achtergrond, biedt een unieke setting voor inspirerende vergaderingen en brainstormsessies.

Wat kun je verwachten?

  • De ruime vergaderruimte is uitgerust met 12 comfortabele stoelen rondom een lange tafel, ideaal voor productieve sessies. De twee tafels kunnen zowel in verlengde versie als afzonderlijk worden opgesteld, waardoor diverse groepssamenstellingen mogelijk zijn.
  • Voor informelere bijeenkomsten of een korte pauze biedt de hoge tafel met 4 luxe barkrukken een stijlvol alternatief.
  • Voor al je presentaties en projecties staat een moderne smart-tv tot je beschikking.
  • Parkeren is geen probleem dankzij de ondergrondse garage, geschikt voor twee personenwagens met een maximale hoogte van 1,86 m.
  • En als de honger toeslaat? De buurt bruist van de eetgelegenheden.. Er is voor elk wat wils, zodat je jouw vergaderdag perfect kunt afronden.
  • Zoek je een plek om te ontspannen? Nestel je dan in de ruime zetel, waar de haard in de wintermaanden voor extra gezelligheid zorgt. In de warmere maanden nodigt het idyllische terras aan de straatkant uit tot een moment van rust.

Dompel jezelf onder in een omgeving waar historische allure, moderne gemakken en de rustgevende aanwezigheid van de zee samenkomen voor een ongeëvenaarde vergaderervaring.

Service Categories

Location

Add Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Service
Value for Money
Location
Cleanliness

Booking

Time Slots
No slots for this day
Extra Services 0
Guests 1
Guests
Login to Book