Sign In

Verscholen in het rustige Hertsberge (Tussen Gent en Brugge) ligt een vergaderlocatie die zowel comfort als natuurlijke schoonheid biedt. Deze plek, ontworpen voor groepen tot 8 personen, combineert moderne voorzieningen met de rust en sereniteit van een groene oase.

Wat kun je verwachten?

  • Comfort: Ruime living en een TV zorgen voor een aangename en productieve vergaderomgeving.
  • Buitenruimte: Een ruime tuin met lig- en zitzetels nodigt uit tot ontspanning en reflectie. Het verwarmde terras biedt een comfortabele plek om te genieten van de buitenlucht, ongeacht het seizoen.
  • Wellness: Na een productieve vergadersessie kun je ontspannen in de infrarood sauna, de hot tub of het verwarmde zwembad.
  • Culinaire Opties: Met zowel een BBQ-mogelijkheid als een ruime keuken, zijn er tal van opties voor culinaire teambuilding of een gezellige afsluiting van de dag.
  • Parkeren: Een ruime parking zorgt ervoor dat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de locatie.
  • Natuur: Op slechts een kilometer afstand ligt het Bulskampveld, het bosrijkste gebied van West-Vlaanderen, ideaal voor inspirerende wandelingen en teamuitjes.

Deze locatie in Hertsberge is meer dan alleen een vergaderplek; het is een plek waar teams kunnen ontspannen, verbinden en vernieuwen te midden van de natuur. Het is de perfecte setting voor productieve sessies, gevolgd door ontspanning en teambuilding in een serene omgeving.

Service Categories

Location

Add Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Service
Value for Money
Location
Cleanliness

Booking

Time Slots
No slots for this day
Extra Services 0
Guests 1
Guests
Login to Book