Sign In

Strandnabije vergaderparel in Oostduinkerke

IJslandplein 11, Oostduinkerke, België

Op slechts 29 stappen van het uitgestrekte strand van Oostduinkerke ligt een unieke vergaderlocatie die zowel charme als moderne voorzieningen biedt. Deze plek, ideaal voor groepen tot 16 personen, is genesteld in het hart van het idyllische Oostduinkerke en biedt een perfecte combinatie van werk en ontspanning.

Wat kun je verwachten?

  • Locatie: Directe nabijheid van het strand, waardoor je vergaderpauzes een frisse en verkwikkende ervaring worden.
  • Presentatiemogelijkheden: Uitgerust met een beamer en een projectiemuur, zodat je presentaties en sessies soepel verlopen.
  • Technologie en Comfort: Een Smart TV, Sonos geluidssysteem en airconditioning zorgen voor een naadloze en comfortabele vergaderervaring.
  • Ontspanning: Tussen de sessies door kun je je vaardigheden testen en ontspannen met de Neo legend arcade spelconsole.
  • Verfrissingen: Een hoogwaardige JURA koffiemachine staat klaar om je van verse koffie te voorzien, ideaal voor die broodnodige energieboost tijdens lange vergaderingen.
  • Comfort: Naast de vergaderruimte biedt de locatie 2 knusse zithoeken, perfect voor informele gesprekken of een moment van rust en een grote luxueuze bar.
  • Succes: Gastvrouw Lisette werkt samen met verschillende koks & traiteurs en begeleidt/helpt/ondersteunt jou graag bij de organisatie om van jouw event een succes te maken.

Midden in Oostduinkerke, waar de zee de horizon ontmoet, biedt deze locatie een inspirerende achtergrond voor brainstormsessies, teammeetings en strategische sessies. Hier wordt vergaderen een ervaring van productiviteit, comfort en ontspanning.

Service Categories

Location

Add Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Service
Value for Money
Location
Cleanliness

Booking

Extra Services 0
Guests 1
Guests
Login to Book
Warning: Undefined array key "only_verified" in /customers/b/3/b/meeting-out.com/httpd.www/wp-content/plugins/listeo-core/includes/class-listeo-core-widgets.php on line 529

Message Vendor

Fout: Contact formulier niet gevonden.