Sign In

Blog

Latest News
Een liefdesbrief aan zorgeloos en informeel fysiek vergaderen

Een liefdesbrief aan zorgeloos en informeel fysiek vergaderen

Liefste lezer 

Laten we even kennismaken. Ik ben Joachim en ik hou van fysiek en informeel vergaderen. 

Waarom? Omdat ik het geweldig vind om in een team ongestoord nieuwe strategieën te bedenken, om ideeën te spuwen, te leren van elkaar (of van een trainer), nieuwe werkmethodieken op poten te zetten en eerlijke feedback te krijgen. Helaas voelen de meeste vergaderingen tegenwoordig niet meer zo geweldig aan. 

Je herken het vast. Een groeiend bedrijf beslist om lange en formele meetings op te zetten, telkens met andere aanwezigen. Conclusie? Aan het eind van de vergadering werd niets beslist en naar het oorspronkelijke doel van de meeting heeft iedereen het raden. En hoewel covid ons liet kennismaken met de voordelen van thuiswerken, leerde het ons ook dat lange online meetings heel veel energie vragen. 

Vergaderingen voelen met andere woorden eerder aan als een opgave in plaats van een plezier. Het is iets dat je moet doen, en niet iets dat je koestert. En daar willen wij verandering in brengen.

Met Meeting-out introduceren we een nieuwe manier van vergaderen. Want net zoals eating-out met je partner, familie of vrienden je relatie nieuw leven inblaast, tilt ook meeting-out je vergadering naar een hoger niveau. Het wakkert niet alleen de passie aan in je team, het bevordert ook de creativiteit en leidt tot resultaten die je nooit voor mogelijk had gehouden.  

Meeting-out is onze liefdesbrief aan zorgeloos en informeel fysiek vergaderingen. 

Joachim 

Ontdek hier welke 7x voordelen vergaderen op een externe locatie nog heeft of laat je inspireren door de vele huiselijke vergaderlocaties op Meeting-out.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *