Sign In

Historische Vergaderoase in Nieuwpoort

Kerkstraat 2, 8620 Nieuwpoort, België

Midden in het historische centrum van Nieuwpoort ligt deze prachtige gerenoveerde vergader locatie die zowel historische charme als moderne voorzieningen biedt. Deze unieke setting is geschikt om vergaderingen voor maximaal 16 personen te accommoderen, waarbij luxe en functionaliteit samenkomen.

Wat kun je verwachten?

  • Capaciteit: Een ruime leefruimte, speciaal ingericht om tot 16 personen comfortabel te laten vergaderen.
  • Binnen-Buiten Beleving: Grote schuiframen zorgen voor een naadloze overgang tussen de binnenruimte en het centrale binnen terras, waardoor een unieke, luchtige vergaderomgeving ontstaat.
  • Sfeer: Geniet van de warmte van een vintage gashaard en een gezellige zitruimte, ideaal voor ontspannen gesprekken en brainstormsessies.
  • Locatie: Pal in het historische hart van Nieuwpoort, met het zandstrand op loopafstand. De nabijheid van de 2 km lange verkeersvrije promenade, ook wel de ‘ramblas’ van Nieuwpoort genoemd, maakt het ideaal voor inspirerende wandelingen of fietstochten.
  • Teambuilding Activiteiten: Van zeiltochten tot golfinitiaties, de locatie biedt tal van mogelijkheden om het teamgevoel te versterken.
  • Parkeren: Zorgeloos parkeren in de ruime omgeving zonder de noodzaak van een parkeerkaart.

Hier staat samenwerking centraal. Het is de perfecte plek om teams te laten samenkomen, ideeën te laten stromen en samenwerking te bevorderen in een inspirerende omgeving.

 

Location

Add Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Service
Value for Money
Location
Cleanliness

Booking

Extra Services 0
Guests 1
Guests
Login to Book

Added By Admin