Sign In

Blog

Latest News
Een mancave een goed idee? Zo overtuig je jouw partner!

Een mancave een goed idee? Zo overtuig je jouw partner!

Ongestoord (én ongelimiteerd) voetbal kijken? Darten zonder risico op ongeleide projectielen rond de keukentafel? Een avondje doorzakken en toch veilig thuis geraken? Een mancave is het antwoord op alles. Alleen ziet je wederhelft dat meestal anders. 

Wat als je met een sterk pleidooi over de brug kan komen? Want een mancave is een investering die zichzelf volledig kan terugbetalen. Dat is niet alleen een sterk argument, je overtuigt er zelf je meest wantrouwige eega mee. We zetten 8 argumenten voor jou op een rijtje.

  1. Je bent altijd thuis om op de kinderen te letten… want de babyfoon reikt nét ver genoeg. 
  1. Het is een goedkoper alternatief om je midlifecrisis door te komen dan die gedroomde Ferrari of Bugatti.
  1. Je belooft dat je altijd zelf zal stofzuigen als er bezoek komt. (Of je zal toch zeker doen alsof.)
  1. Je zal je mancave zo inrichten dat je er ook samen gasten in kan ontvangen voor een dinner party of afterwork. Hoe je jouw mancave inricht zodat je hem voor alles kan gebruiken, ontdek je in deze tips.
  1. Je belooft plechtig dat je er niet enkel zal hangen, maar ook zal fietsen, roeien en gewichtheffen… Weg met dat duur fitnessabonnement, maar jouw killerbody (in wording) blijft wel bestaan.
  1. Je zal je mancave zo goed isoleren dat niemand ooit nog last heeft van jouw gesnurk.
  1. Je zal nooit meer zagen over een tattoo, motor of wereldreis. Die mancave is echt het àllerlaatste dat nog op je bucketlist staat. 
  1. Je zal ervoor zorgen dat de mancave zichzelf volledig terugbetaalt én dat jullie er zelfs een extra cent mee zullen bijverdienen. Want door hem overdag te verhuren aan bedrijven om er te vergaderen, bouw je eenvoudig een passief inkomen op. Wil je daar meer over weten? Check de mogelijkheden op Meeting-out. 

Heb je zelf nog tips? Deel ze met ons in de comments. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *