Sign In

Blog

Latest News
5x redenen om als eenmanszaak of start-up te kiezen voor Meeting-out

5x redenen om als eenmanszaak of start-up te kiezen voor Meeting-out

Stel je voor. Je hebt een eenmanszaak of leidt een start-up. Je bent een entrepreneur, coach, freelancer, content writer, innovatieve ondernemer… Kies gerust welk schoentje past. En je zoekt een plek om samen met een klant te brainstormen. Of je bent op zoek naar een inspirerende locatie voor een coachingsessie, roadshow of business vergadering, zonder je blauw te betalen.

Meeting-out heeft alles in huis om jouw meeting room op maat te vinden. Niet alleen krijg je een duidelijk overzicht van alle beschikbare locaties, ook boek je à la minute zelf de locatie die het best aansluit bij het doel van je meet-out. We sommen de voordelen even voor je op.

#1 It’s all about the money, it’s all about the dumdumdadadumdum

We draaien niet graag rond de pot. Een coachingsessie of meeting organiseren op een externe locatie, brengt een kost met zich mee. En als eenmanszaak of start-up is het niet altijd evident om die centen te leggen. Daarom houden wij het graag betaalbaar. Bij Meeting-out ga je geen langdurig engagement aan. Wel kan je sporadisch gebruikmaken van één van onze unieke ruimtes. Zo houden we het voordelig voor jou en je portemonnee.

#2 Meet in the middle

Klanten heb je overal. En hoewel afstand de dag van vandaag geen probleem meer vormt om nauw samen te werken, is het af en toe wel nodig om in person te meeten. De oplossing? Bij Meeting-out kan je een meet-out locatie boeken precies in het midden, en dus niet enkel in de grootsteden zoals bij de vertrouwde coworking spaces. Zo verklein je de afstand voor zowel jezelf als je klant of team. Win-win.

#3 Customize your meeting room

Ben je op zoek bent naar de perfecte locatie voor een trainingssessie, brainstorm of teammeeting? Voor elke meet-out, vind je bij ons een meeting room op maat. Zo biedt elke meet-out locatie ruimte aan 2 tot 10 personen. Kies dus gerust zelf of je hem gebruikt voor een one-on-one meeting of een groepsgebeuren. Elke locatie beschikt bovendien over een ruime kamer met tafel en stoelen én over de mogelijkheid om die weg te halen. Heb je meer plaats nodig voor een creatieve setting? Doen!

#4 Go with your (creative) flow

Inspirerende locaties zorgen voor inspirerende ideeën. Zo is het bewezen dat een externe meeting room zorgt voor meer nieuwe, betere en creatieve ideeën. Ook verhogen ze je concentratie, wat dan weer leidt tot een effectievere meeting. Ben je dus op zoek naar een ruimte die inspireert en aanzet tot creativiteit? Bij ons krijgen jouw creative juices alle kansen om te flowen. Quod erat demonstrandum.

#5 Feel at home

Wie niet graag in een kille, stijve of zakelijke kantoorruimte terechtkomt, is bij Meeting-out aan het juiste adres. Alle beschikbare meet-out locaties hebben per definitie een persoonlijke en karaktervolle touch. Zo ben je toch even weg van huis, zonder het warme thuisgevoel te moeten missen. Nog een voordeel? De afwas mag je laten staan.

Ontdek hier alle inspirerende vergaderlocaties die Meeting-out te bieden heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *