Sign In

Vergaderen in prachtige design woning, vlak aan de kust (Koksijde)

Paardevissersweg 3, Koksijde, België

Vergader terwijl je de zeelucht opsnuift. Tijdens een pauze kan je neer ploffen in onze design klassieker “de togo zetel” en genieten van een kopje koffie uit onze koffiecorner of in slechts 150 stappen sta je met je voeten in het zand. Voor een frisdrankje of het bereiden van een zakenlunch kan je gebruik maken van onze goed uitgeruste keuken (met vaatwas, koelkast, combi-oven en inductie kookplaat). Verder kan u ook genieten van een aperitief uit onze bar. We bieden het assortiment aan van Boury Bottled (gin, likeur, bier en een selectie van witte en rode wijn).

Dit appartement werd ingericht door ons maatwerkbedrijf WAELES te Diksmuide en telt zeker als visitekaartje. We staan garant voor afwerking van een hoogstaand niveau. Er werd gekozen voor natuurlijk materialen zoals parket, natuursteen, mortex en enkele design klassiekers als los meubilair die zorgen voor een rustige uitstraling. Ook het servies en de accessoires trekken we door in dezelfde lijn.

Boven de gashaard, die voor de nodige sfeer en gezelligheid zorgt in de winter, is er een 55 inch smart tv met beugel aanwezig. Ideaal voor uw presentaties. Indien u koppelt met de sonos box, kan u sfeer brengen met leuk muziekje op de achtergrond.

Verder bieden wij 2 Privé parkeerplekken aan op het terrein. Er is ook parkeer gelegenheid in de straat en een grote parking op 150m vlakbij de zee. De tramhalte stopt voor de deur en de verbinding is vlot vanaf de afrit Nieuwpoort, gezien u niet door het centrum hoeft te rijden.

De buurt is eerder rustig, maar alles is binnen handbereik.

Op dezelfde verdieping in dit gebouw bieden wij ook groenendijk elf aan met een capaciteit van 6 personen. Deze locaties kunnen samen gehuurd worden indien gewenst.

Location

Add Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Service
Value for Money
Location
Cleanliness

Booking

Time Slots
No slots for this day
Extra Services 0
Guests 1
Guests
Login to Book

Added By Marie Bossuyt

1 people bookmarked this place