Sign In

Vergaderluxury in Heusden: Een Stap verwijderd van Gent

Loveldstraat 98, 9070 Destelbergen

Op slechts 10 minuten rijden van het bruisende Gent, ligt in Heusden een state-of-the-art vergaderlocatie die zowel stijl als comfort biedt. Deze nieuwbouwwoning, ontworpen voor groepen tot 8 personen, is uitgerust met de nieuwste technologie en voorzieningen om je vergadering vlekkeloos te laten verlopen.

Wat kun je verwachten?

  • Technologie en Comfort: Snelle wifi, een 65 inch QLED Samsung tv en een aparte, afgesloten bureauruimte voor calls.
  • Ruimte en Design: 45 m² aan vergaderruimte, uitgerust met een ronde designtafel en comfortabele stoelen, biedt een ideale setting voor productieve sessies.
  • Klimaatbeheersing: Vloerverwarming en zonnewering zorgen het hele jaar door voor een aangename temperatuur.
  • Buitenruimte: Een overdekt terras en een ruime tuin nodigen uit tot ontspanning. En voor de durvers is er het zwembad, klaar voor een verfrissende duik.
  • Locatie: Dankzij de nabijheid van de afrit van de R4 en ruime parkeermogelijkheden is de locatie gemakkelijk bereikbaar.

Of je nu een intensieve brainstormsessie plant of een ontspannen teammeeting, deze locatie in Heusden biedt alles wat je nodig hebt. En na afloop? Geniet van een drankje aan de hoge bar, of ontspan op het terras. Hier wordt vergaderen een ervaring om naar uit te kijken.

Service Categories

Location

Add Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Service
Value for Money
Location
Cleanliness

Verified Listing

Booking

Extra Services 0
Guests 1
Guests
Login to Book

Added By Joachim Lasoen